fredag den 28. maj 2010

Hjælper vi U-Lande

EU Bruger hvert år 400 mia. kroner hvert år på landbrugsstøtte.
Hele EU har store problemer med kriminalitet fra andre ikke EU lande Det skyldes på ingen måde den indsats der sker ved EU's grænser men mere den skævvridning der er i Verden inden for muren og udenfor muren. Mange af de mennesker der dyrker den organiserede kriminalitet gør det fordi det er den eneste måde de kan overleve på. Det er fordi at deres land ikke er medlem af EU.

Den store ulighed skyldes blandt andet Landbrugsstøtten. Landbrugsstøtten betyder at landmænd i EU får store tilskud samtidig med der bliver produceret meget mere end vi har behov for. Det vil sige at ingen lande uden for EU kan komme ind med deres produkter fordi vi har det hele selv.
En klog mand sagde engang giv en sulten mand en fisk og han bliver mæt en dag. Lær ham og fiske og han har mad resten af livet. Hvert år sender vi store summer af penge til Afrika og andre hårdt ramte lande. Men penge er ikke det eneste vi sender af sted, vi sender også vores overskudsproduktion af korn af sted, med en nobel tanke om at hjælpe, problemet er bare at det betyder at det ikke kan betale sig at dyrke jorden i de lande eller for den sags skyld lære at gøre det.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar