onsdag den 26. maj 2010

Skal det være så svært

Vi behøver ikke at give afkald på noget som helst. For at forbedre vores klima så meget at vi for alvor kan både se og mærke forskel. Vi skal bare tænke anderledes. Det værste ved det hele er at det også er billigere for samfundet. Det med at folk skal spare på strømmen skal vi skyde en hvid pind efter, for det første er det ønsketænkning, for det andet er det alle de andre ting der forurener mest.
Vi skal kigge på ny natur energi så som Solceller, Jordvarme, træ og vindkræft. Der er stadig masser af steder i havet hvor der kan være store vindmølleparker og det skal selvfølgelig være de store vindmøller.
Mange Danske Kraftværker kører på Kul i dag. I stedet skal de til at køre på affald, halm biogas bio diesel og ethanol. Så skal vi lære Danskerne at bruge mere strøm og spare på sådan noget som den 2 takt plæneklipper eller have traktor som alle har, for de er for alvor storforurenende. Dernæst kommer vi til knallerter Eu scootere der også kører på 2 takt benzin de skal væk. Eu scootere fås også med 4 takt motor og de skal via afgifter være billigere at købe end de svinende 2 taktere.
Mange står overfor at skulle skifte Olietank. Et hus opvarmet med olie koster ca. 8,5 tons co2
Det er nu vi skal ud og fortælle hvor meget de kan spare på at skifte til træpiller eller Bio Diesel.
Selvom jeg siger nytænkning er der ikke noget af det her der er nyt. Et 20 år gammelt dansk projekt der hedder ruf. Er også et godt bud på en energivenlig måde at komme frem på i fremtiden.
(se mere på www.ruf.dk ) man kunne forestille sig at han kunne komme på markedet med en bil der kørte med et alternativt brændstof og på den måde kunne få afgifts lette køretøjer ind på markedet og så kunne de specielle kørebaner altid komme når der var et behov for dem.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar